Nosaltres

David Rivera

 

Nascut a Girona el 1980. Estableix la seva residència a Hostalric fins als 25 anys que decideix traslladar-se a Santa Susanna, a la comarca del Maresme. Més tard, als 29 anys, formarà part de la veïnat de Sitges.

Desde molt jove comença a mostrar-se interessat per la música i el món de l’espectacle. Als 5 anys forma part del grup rociero del seu poble ” Los Amigos del Sur” com a percussionista i cantant, participant en programes de radio com “Radio Teletaxi” presentat per Justo Molinero.

Als 7 anys entra a formar part del trio musical “Reme, Lídia y Àlex” com a cantant i percussionista, el mateix  any  que inicia els seus estudis musicals (piano, llenguatge musical y harmonía) al conservatori Isaac Albèniz de Girona.

Dos anys després coneix al grup musical “Argemin’s”, en el que romandrà com a  cantant i saxofonista fins als 26 anys. Aquest mateix any inicia els seus estudis de saxofon a l’escola de música de Blanes.

Als 23 anys acaba els estudis de magisteri musical i seguidament comença a exercir com mestre de música a l’escola pública, on actualment segueix impartint classes.

Als 27 anys entra com a cantant i  saxofonista de “l’Orquestra Plàcida” fins als 29 anys que decideix retirar-se durant una temporada del món de l’espectacle.

Actualment forma part del duet musical “Duet d’Ambient” junt amb Esteve Martínez.

Esteve Martínez

 

Nascut el 1971 a la ciutat de Badalona, mestre d’ escola pública i músic.

Passa la seva infància a la seva ciutat natal, mentre viatja a diari a Barcelona on cursa els seus estudis de magisteri i organitza events per tota la ciutat.

Amb 25 anys, comença a exercir de mestre i a participar en diferents formacions d’animació.

Als 30 anys, es trasllada a Pineda de Mar per a continuar amb la seva professió, fins als 36 que decideix moure’s a Sitges per temes laborals relacionats amb el món musical i on comença la seva carrera amb Duet d’Ambient.

Esteve, compta amb una gran experiencia en animació i coordinació d’esdeveniments. De molt jove s’interessa per l’aprenentatge de piano assistint a classes particulars.

Actualment, continua millorant el seu nivell a l’escola de música de Vilafranca del Penedès, realitzant classes de piano modern.